24 maj 2010

En Ny Jord


Nu har jag nästan läst klart och jag vill varmt rekommendera den här boken. Om ni ska läsa en bok denna sommar, så är det denna. Nedan ser ni ett urval av läsares recensioner på AdLibris:
Jättebra
En av de bästa böcker jag läst, men kräver mycket av sin läsare.

av Anne, 2009-10-28

En viktig och livsnödvändig bok!
Jag är tacksam över att jag genom en vän kom i kontakt med En ny jord (... ). I den här boken får läsaren lära sig att på ett enkelt sätt strypa tankarnas dominans och leva i frid och lugn. Bli en medveten människa. Eckardt Tolle är en sann lärare som lär ut urgammal visdom på ett, för oss västerlänningar, lättfattligt sätt.
av Tuula B, 2008-12-28


Den bästa bok jag läst!
Det här kan mycket väl vara den bästa bok jag någonsin läst. Och då har jag läst mycket. Medan man läser boken förändras man som människa, utvecklas. Det tänds en gnista i en som inte riktigt försvinner. Man ser på sig själv och världen med helt nya ögon. Man kan nästan säga att man föds på nytt med den här boken. Jag vet, låter pretentiöst, men det är faktiskt sant. Världen blir sig inte lik igen.

av Ella, 2008-11-26

21 maj 2010

Neti NoseBuddy

För att knyta an till det vi pratade om i helgen kommer här lite tips på var man kan köpa en nässköljkanna och hur man använder den.

Skandinavisk yoga och meditationsskola
Bruksanvisning - mycket grundlig beskrivning av hur man använder den och om andningsövningarna butik.

18 maj 2010

Kolla denna killen! Helt underbart!


Tack allihop för en trevlig helg! //Carin

3 maj 2010

Sittande massage?

Är det någon som vet säkert att vi kommer att ha sittande massage på nästa pass på Axelsons?
//Annette