12 jan. 2010

Välkommen hem till mig

Tar tillfället i akt då jag blev solo nu på torsdag kväll 12e jan. Kom hem till mig, jag bjuder på lättare middag, tar fram massagebänken, så kan vi snacka framtid som friskvårdskonsulent. Jag vet att jag är sent ute...=/ men den som kan är välkommen. /Charlotte som bor i Bromma Björkbacksvägen 37.

4 kommentarer:

  1. Vilket trevligt initiativ Charlotte. Typiskt att jag har lite för mycket att göra denna veckan. Jag kan inte komma. Hoppas kunna ses längre fram utanför undervisningen.
    Annette

    SvaraRadera
  2. Hej Annette och alla andra. Jag återkommer med inbjudan igen med längre framförhållning nästa gång. =) Tycker det vore kul att ses så många som möjligt och inspirera varandra. Ser fram emot att ses imorgon Carin.

    Ps. Den tjocka boken "Människokroppen" /Fysiologi och anatomi Författare; Olav Sand, Egil Haug, Jan G. Bjålie ...rekommenderas varmt! Har du en sådan så klarar du dig långt. Vi har den som rekommenderad litteratur i våra papper. Ds

    SvaraRadera
  3. Hej Charlotte, Vilket härligt initiativ! Jag kollar tyvärr inte bloggen så ofta så jag såg detta idag fredag. Jag hade gärna kommit då jag bor på Tranebergsvägen hade det ju varit super smidigt. Jag ser fram emot att träffa dig och alla andra imorgon. Hoppas du mår bra. Kramar Andrea

    SvaraRadera